CNC bušilica 3388

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

CNC bušilica 3388.
Mašina za bušenje sa elektronskim programiranjem pozicioniranja glave za bušenje, sa drugim programabilnim, elektronskim pozicioniranjem visine bušenja, sa nezavisnim vretenima, uz upravljanje radom po programu.
Moguće je izvođenje različitih linija grupe vretena, uz držanje sa aksijalnim pomeranjem bušilica.
Zatvoreni štitnici sa dodatkom za centralizovano izvlačenje otpadnog vazduha i piljevine omogućuju bezbednost u radu.
Mogućnost rada na konstantnom koraku od 32 mm i programiranje 99 programa u memoriji, na koraku od milimetar.
Postepeni prelaz sa horizontalnog bušenja na vertikalno bušenje pneumatskim sistemom, sa programiranim referentnim graničnicima.
Prelazak iz horizontalnog ili vertikalnog stanja bušenja u poprečno za bušenje polica odvija se brzo uz uvek montirane vođice, a za ovaj postupak se koristi milimetarsko programiranje, što proces čini visokokvalitetnim, jer buši samo u potrebnim tačkama. To omogućuje izvođenje bušenja pod uglom od 45°, čak i uskih komada, bez ograničenja srednjeg rastojanja između rupa pomoću milimetarskog programa. Bušenje svih vrsta šarki se obavlja bez primene agregata. Obrada je programirana i u verzijama 2 i 4, a nastavlja se sa bušenjem u jednom prolazu, bez promene alata. CNC bušilica 3388

Produktivnost
Obrada koja se može izvršiti u jednom prolazu bez pomeranja ploče i bez zamene vrhova, produktivnost je udvostručena u poređenju sa tradicionalnim mašinama. Ova obrada se izvodi u jednoj fazi bušenja u verzijama 2 i 4, a u verziji 1 i 3 sa dvostrukim prolazom.

Obrada klatna
Fratura naizmenično, sistemom klatna, već izbušeni panel zamenjuje se novim, dok mašina radi sledeći panel bez prekida radnog ciklusa.

CNC bušilica 3388

Preciznost
Motor jednosmerne struje sa aksijalnim reduktorom i kontrolom položaja grupe vretena, sa enkoderom visoke rezolucije. Ispravljene ojačane vodilice, postavljene su na veću strukturu, koja je normalizovana i stabilizovana čineći time mehaničku strukturu krutom i preciznom tokom vremena. Lako i precizno se očitavaju veličine vođica. Nekoliko alata (3) ekonomske mašine kao kupovina promena (saveti). Punto OK vrši obradu i tradicionalne mašine za bušenje, kao i mašine za bušenje šarki, što čini ulaganje za Punto OK nižim od one za tradicionalne mašine.

CNC bušilica 3388

CNC bušilica 3388 je od proizvođača Hirzt, model PUNTO OK.
Maksimalna udaljenost bušenja: 928/1120 mm.
Brzina vretena (br. 3): 8000 g / 1 ‘.
Snaga motora vretena: 1,5 KS.
Dubina bušenja: 50 mm.
Max. prečnik bušenja: 35 mm.
Max. visina u horizontalnom položaju: 35 mm.
Brzina pozicioniranja: 30 mt/min.
Korak programa 32 mm: n° 99.
Program promenljive visine: n° 99.
Maksimalna dužina komada: 3000 mm.
Pneumatski klipovi: 4.kom.
Potrošnja komprimovanog vazduha: 200ni / min.
Prečnik usisnog otvora: 80 mm.
Dimenzije mašine: 1900 x 1750 x 1650 mm.
Neto težina: 770/880 kg.
Polovno, uvoz iz Italije.

Podeli na.

Komentari su zatvoreni