Mašina za navoje

0

Mašina za navoje na cevima RIDGID, Model 300 je mašina na električni pogon. Centriranu i stegnutu cev, vođicu ili šipku (nosač vijaka) okreće dok se izvode navoji, rezanje ili razvrtanje. Preokretom FOR/OFF/REV može se odabrati rotacija unapred (u smeru kazaljke na satu) ili unazad (u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu). Nožni prekidač omogućava ON/OFF kontrolu motora.

Mašina za navoje

Operacije navoja, rezanja i razvrtanja mogu se izvoditi pomoću konvencionalnih ručnih alata ili alata dizajniranih za montiranje na mašinu. Dostupan je ručni sistem podmazivanja koji zaliva obradak uljem za rezanje navoja tokom navijanja obradka. Uređaji sa navojem takođe se mogu koristiti sa Power Drive mašinom za navoj cevi većeg prečnika. Mašina za navoje RIDGID, Model 300 se takođe može koristiti kao izvor napajanja za opremu za uvlačenje valjaka. Dizajnirana za pričvršćivanje na potporne krakove pogonskog sklopa, oprema za žljebove, za valjanje, formira standardne žljebove za valjke na različitim veličinama i materijalima cevi.

Mašina za navoje

Mašina RIGID, model 300 ima kapacitet za navijanje cevi od 3 do 50 mm, 2-1/2 do 4-inčne (65 mm – 100 mm) sa 141 navojnicom, i 4 do 6-inčne (100 mm-150 mm) sa 161 navojnicom ili 1/4 do 2-inčni (6 mm – 52 mm) štap. Radi i sa postoljem pod brojem #1206, #42365 iz svog programa proizvoda, kao i 341 Reamer, #10883 podmazivač. RIDGID pokriva svoje proizvode doživotnom garancijom protiv kvarova na materijalu ili izradi za životni vek alata. Od 1923. godine RIDGID ostaje simbol sigurnosti posvećenih profesionalaca u stručnim zanatima. Svaki alat koji nosi marku RIDGID napravljen je prema istim visokim standardima kvaliteta, čvrstoće i izdržljivosti, kao i onaj prvi ključ za cevi za teške uslove rada pre više od 80 godina.
Polovno, uvezeno iz Italije.

Mašina za navoje – Tehnički podaci:

Mašina za navoje radi na 115 V (monofazno) i 25-60 Hz (NPT). Rigid 300 ima kapacitet od 3 do 50 mm za navoje na cevima. Ovo je mašina velike izdržljivosti i odlikuje se reverzibilnim univerzalnim motorom snage 0,5 KS. Kapacitet navoja štapa je od 6 mm do 50 mm, a maksimalni kapacitet navoja je 150 mm. Brzina okretanja glave: 38 ob / min.

Podeli na.

Komentari su zatvoreni