Drobilica Pezzolato

0

Drobilica Pezzolato, je mobilna drobilica za drvo.
Model PTH 900 je mašina srednje snage u kategoriji bubanjskih drobilica Pezzolato. Prečnik bubnja iznosi 660 mm (25,98”).
Usta su za hranjenje široka 950 mm (3’1, 40″).
Kapacitet proizvodnje je do 100 m3 čipsa na sat, a garantuje visoku propusnost.
Konični magacin u kombinaciji sa dužim lančanim sistemom može da transportuje materijal direktno do bubnja. Kontejner nema uskih grla u kojima materijal zastane, prostran je i ima nagib od 2°, što olakšava umetanje celih biljaka. Unošenje rasutih materijala, poput četinara povećava efikasnost mašine tokom punjenja.

 

Drobilica Pezzolato PTH 900/660

Veliki ventilator od 1250 mm (4’1, 21″) montiran je direktno na osovinu bubnja i može da radi pri malim brzinama (manjim od 600 ob / min.), kako bi se smanjila prašina i povećao kvalitet drvne iverice.
Standardna mašina uključuje jednoosnu prikolicu koja pruža kompaktnost i povećava okretnost u uskim prostorima.
Svojim sistemom sečenja koji je prilagodljiv za posebnu upotrebu, bubanj čini ove drobilice idealnim za proizvodnju drvnih iverica, koje se koriste u domaćim bojlerima, velikim elektranama ili gasifierima.
Integrisani računar daje podatke o svim uobičajenim, ali i vanrednim situacijama u održavanju, u skladu sa zadatim planom održavanja proizvođača.
Prečnik za drobljenje i deklarisana proizvodnja mogu se podesiti prema raspoloživoj snazi, vrsti drveta i veličini strugotine.
Polovna, uvezena iz Italije.

 

Drobilica Pezzolato se nalazi u Mačvanskoj Mitrovici, ulica Žarka Vučinića 32 B (deo grada Sremska Mitrovica), Srbija. Mašina je u odličnom stanju i može se testirati u radu. Transport pada na račun klijenta, a ova mobilna drobilica će se besplatno ukrcati u vozilo klijenta, posle obavljene kupovine u našoj kompaniji. Apokalipsa d.o.o. Mačvanska Mitrovica, nudi širok izbor polovnih mašina za industriju, malu privredu i hobi. Možete naći linije za proizvodnju gajbi, peleta, parketa, za reciklažu stakla i drugih materijala, transportne trake, mašine za obradu metala i još mnogo toga, što vam je potrebno.

Podeli na.

Komentari su zatvoreni