Drobilica Pezzolato

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drobilica Pezzolato, je mobilna drobilica za drvo.  
Model PTH 900 je mašina srednje snage u kategoriji bubanjskih drobilica Pezzolato. Prečnik bubnja iznosi 660 mm (25,98 ” ).  
Usta su za hranjenje široka 950 mm (3 ‘1,40’ ‘).  
Kapacitet proizvodnje je do 100 m3 čipsa na sat, a garantuje visoku propusnost.  
Konični magacin u kombinaciji sa dužim lančanim sistemom može da transportuje materijal direktno do bubnja. Kontejner nema uskih grla u kojima materijal zastane, prostran je i ima nagib od 2 °, što olakšava umetanje celih biljaka. Unošenje rasutih materijala, poput četinara povećava efikasnost mašine tokom punjenja.  

Drobilica Pezzolato

Veliki ventilator od 1250 mm (4 ‘1,21’ ‘) montiran je direktno na osovinu bubnja i može da radi pri malim brzinama (manjim od 600 ob/min. ), kako bi se smanjila prašina i povećao kvalitet drvne iverice.  
Standardna mašina uključuje jednoosnu prikolicu koja pruža kompaktnost i povećava okretnost u uskim prostorima.  
Svojim sistemom sečenja koji je prilagodljiv za posebnu upotrebu, bubanj čini ove drobilice idealnim za proizvodnju drvnih iverica, koje se koriste u domaćim bojlerima, velikim elektranama ili gasifierima.  
Integrisani računar daje podatke o svim uobičajenim, ali i vanrednim situacijama u održavanju, u skladu sa zadatim planom održavanja proizvođača.  
Prečnik za drobljenje i deklarisana proizvodnja mogu se podesiti prema raspoloživoj snazi, vrsti drveta i veličini strugotine.  
Polovna, uvezena iz Italije.

 
Podeli na.

Komentari su zatvoreni