Vibraciona posuda Trowal

0

Vibraciona posuda Trowal.
Kružni, vibracioni kalibrator prilagođen je zahtevima za završnu obradu površine visokog kvaliteta i efikasno brušenje sa mikro-udarima.
Posuda sa spiralnim oblikom daje neprekidan protok medija i komada.
Najveći radni komad: 265 mm (mereno dijagonalno).
Može raditi neprekidno u jednom ciklusu.
Ukupna zapremina: 650 litara.
Kapacitet radnog opterećenja: od 76 do 228 litara.
Brzina rada od 800 do 1500 ob / min.
Pogonska snaga (pri 1500 ob/min.): 8 KW.
Ukupno angažovana snaga motora: 11 KW, brzina 1450 ob / min.
Vibraciona posuda Trowal – Marka: Walther Trowal, model CA 650.
Godina proizvodnje: 1977.
Težina netto: 2250 kg.
Polovno, uvoz iz Italije.

 

Trostepeni proces se sastoji iz tri dela – utovarnog kipera, vibracione posude za završnu obradu i rotirajućih sušara delova. Proizvodne komponente se ubacuju u rezervoar za ispuštanje u stadiju, koji se naginje i prenosi komponente iz taloga u vibracionoj posudi koja sadrži odgovarajući medij za poliranje ili uklanjanje ivica i može biti opremljena stanicom za doziranje, za snabdevanje rastvorom za čišćenje ili poliranje, koji se koristi tokom vibracionog rada. Nakon što je ciklus završen, delovi se automatski prenose iz posude u sušaru, kako bi se završio proizvodni proces. Ovaj sistem isporučuje čiste, suvo polirane/očišćene komponente na kraju linije.

Vibraciona posuda Trowal se nalazi u Mačvanskoj Mitrovici, ulica Žarka Vučinića 32B (deo grada Sremska Mitrovica), Srbija. Mašina je u odličnom stanju i može se testirati u radu. Transport pada na račun klijenta, a ova kalibracijska mašina za finalnu obradu će se besplatno utovariti u vozilo klijenta, posle obavljene kupovine u našoj kompaniji.

Podeli na.

Komentari su zatvoreni