Apokalipsa doo

0

Apokalipsa doo, Sremska Mitrovica, Srbija.
U skladištima kompanije postoji više od 2.500 polovnih mašina.
Mašine se uglavnom proizvode u Italiji, od livenog gvožđa, kod nas obnovljene i spremne za testiranje.
Kompanija takođe nudi kompletne linije za proizvodnju drvenih gajbi, marke Corali i mnogih drugih vrsta mašina za obradu drveta, proizvodnju PVC -a ili aluminijuma.

 

Od 2020. godine, kompanija se preselila na drugu lokaciju u Mačvanskoj Mitrovici, na adresu Žarka Vučinića 32B. Izgrađeno je 5 novih šator-magacina gde su sve mašine poslagana po svojoj kategoriji i nameni. Kupci mogu da razgledaju sve mašine, pa ukoliko planirate da nas posetite, uračunajte dosta vremena koje će vam trebati za razgledanje. Jedan šator je obezbeđen za stolarske mašine, gde možete videti abrihter, raskrajač (formatizer), diht (debljaču), cirkular… Tu je još i višelisni cirkular, keten frezer, bušilica za drvo, stolarski strug, tiplarirca ili čeparica. Apokalipsa doo može biti neka vrsta zabavnog centra za posetioce, jer je tu preko 100 kategorija mašina

Blog Apokalipsa

U drugim magacinima kompanije Apokalipsa d.o.o. možete naći četvorostrane mašine, ciklone, prese, šmirgl mašine, a ceo jedan šator magacin je posvećen mašinama za obradu metala. Tu su klasične, stubne bušilice, ger za metal, prese za metal, testere za metal, kao i brusilice i dr.

Apokalipsa d.o.o.
Podeli na.

Komentari su zatvoreni